Dany's ofera familiei tale servicii eficiente, sigure si de incredere. Vom elabora un program care sa se potriveasca exact cu ce ai nevoie, bazat pe o inspectie amanuntita a caminului tau. Nu ai decat sa stai deoparte si sa te relaxezi avand siguranta ca familia si proprietatea ta sunt protejate. Oferind familiilor servicii eficiente si de incredere de peste 15 ani, Dany's are o bogata experienta pentru a va asigura ca familia si prorpietatea va sunt bine protejate. Dany's pune foarte mare accent pe angajarea unui personal amabil, de incredere, adaptabili, descurcareti si cu cel mai buna instruire din domeniu.

Program de protejare a locuintei

Prin acest program vei fi mai aproape ca nici o data de a traii intr-o locuinta fara daunatori. Dany's ofera servicii de calitate de peste 15 de ani si continua sa conduca prin modul eficient si sigur de eliminare a daunatorilor.

Rezultate garantate 12 luni / an

Programul nostru de protectie a locuintei este special facut sa raspunda special anumitor nevoi. Oferim un minim de doua interventii, fiecare concentrandu-se pe anumite etape in eliminarea daunatorilor. Prima interventie se concentreaza asupra partilor din exterior si a daunatorilor vii pentru a preveni ulterioare patrunderi sau invazii de proportii in perimetrul tinta. A doua interventie va avea ca scop eliminarea totala a daunatorilor si in special a remanentelor reproductive (larve/oua/pui).

Particularitati ale programului de protectie a locuintei

 • Proceduri responsabile fata de mediul inconjurator
 • In conformitate cu reglementarile ministerului sanatatii
 • Garantarea controlului asupra a peste 17 daunatori

Adaptat la nevoile tale

Lasa-ne pe noi sa iti alegem un program de tratamente care sa se potriveasca nevoilor si bugetului tau. Poti avea un program facut sa inlature doar anumite tipuri de daunatori sau chiar pe toate.

Un tratament simplu impotriva daunatorilor

Este locuinta ta invadata de vizitatori nedoriti? Lasati pe Dany's sa le faca bagajele.

Sute de propietari de locuinte se bazeaza pe serviciile Dany's de dezinsectie si deratizare pentru a inlatura repede si eficient invaziile daunatorilor.Fie ca e vorba de un un cuib de viespi si pericolele asociate acestuia datorate zborului viespilor in jurul familiei si animalelor tale, ori soarici si amenintarea sanatatii prin excrementele acestora, si devastatoarele si enervantele pleosnite, la Dany's este singurul telefon pe care trebuie sa-l dai. Vezi mai multi daunatori. Daca inca nu esti convins si multumit ca Dany's iti poate scapa caminul de nedoritii daunatori, atunci citeste-ne garantia. Va dam toti banii inapoi.

Planul de protectie impotriva tantarilor

Impreuna putem impiedica raspandirea maladiilor prin intermediul tantarilor

Planul de protectie impotriva tantarilorCa o companie profesionista de Dezinsectie si Deratizare, Dany's depune efoturi uriase pentru a controla daunatorii si bolile pe care le pot raspandi. In momentul de fata firmele profesioniste de dezinsectie si deratizare au experti in orice ramura in special atunci cand vine vorba de controlul tantarilor, care pot transmite boli serioase sau uneori chiar fatale.
Si cel mai infricosator lucre este acela ca aceste maladii pot porni chiar din vecinatatea locuintei tale sau pana la 40 de km distanta, in functie de tipul tantarului imlpicat. De aceea ultimile tehnici folosite de identificare si monitorizare a tantarilor de catre companiile profesioniste de dezinsectie capata o importanta tot mai mare. Insa si tu ne poti fi de ajutor. Asa ca fa-ti timp sa studiezi aceste probleme de o reala importanta.

Metode de prevenire a invaziilor

 • Reduceti mediile de reproducere a tantarilor eliminand rezidurile de apa din stresini, canale, adancituri, recipiente, piscine neingrijite etc
 • Unde eliminarea nu este posibila, inlocuiti apa statuta cel putin saptamanal
 • Eliminati rezidurile de plante sau deseurile din jurul proprietatii cum ar fi recipiente sau obiecte ce pot retine apa
 • Cand tundeti iarba nu lasati ca rezidurile sa fie luate de vant. Aceste reziduri pot fi inmuiate in surse de apa si canalizare unde ar reprezenta mediul ideal dezvoltarii si inmultirii tantarilor
 • Introduceti pesti sau instalatii de oxigenat apa sau fantani arteziene care sa agite suprafata apei din lacurile artificiale

Protejeaza-te pe tine si pe familia ta

 • Acoperiti geamurile si usile sau alte deschizaturi cu panza sau plasa deasa. Folositi plasa care sa aiba cel putin 9 x 9 gauri pe centimetru patrat sau chiar mai fine.
 • Izolati marginile usilor si ferestrelor si tineti usile si geamurile inchise dupa lasarea serii pentru a prevenii patrunderea celor mai multe specii de tantari.
 • Evitati sa mergeti afara atunci si acolo unde tantarii sunt cei mai activi, amurg si dimineata.

ECOLOGIE

Folosirea substantelor ecologice, de ultima generatie, ce nu afecteaza omul si mediul.


RENTABIL

Contactati-ne pentru a va oferi cel mai potrivit program in concordanta cu bugetul si nevoile dumneavoastra.


SATISFACTIE 100%

In cazul in care sunteti nemultumit de serviciile noastre, efectia o interventie gratuit sau va dam banii inapoi.


IDENTIFICA INSECTELE

Fiecare insecta are diferite forme de manifestare, inmultire, sau medii in care traieste. Afla cat mai multe despre ele pentru a te proteja.

Agip
Ethos Supermarket
Lukoil
RIN Grand Hotel
The Harp Irish Pub
UTI Group
Cofetaria Alice Concelex Otter

Gazduire DomeniiGazduire Blog