Protejarea mediului

Protejarea mediului

Pentru a intelege corect conceptul de mediu in dezinsectie si deratizare, este necesar sa inveti proceduri “traditionale” de control al daunatorilor. Tratamentul traditional al daunatorilor presupunea cele mai rapide si mai convenabile metode cum ar fi tratamentul prin pulverizarea generala cu substante chimice si de obicei cele mai toxice pesticide. Acest tip de procedura nu rezova complet problemele pentru ca eliminarea daunatorilor depinde de felul in care au aparut si prevenirea reaparitiei lor.

Programul Super Ecologic

Super EcologieCa raspuns crestirii solicitarii publicului pentru practici responsabile si in conformitate cu cerintele protectiei mediului, Dany's Dezinsectie si Deratizare a lansat Programul Super Ecologic. Programul super ecologic Dany's este un proces de management integrat al daunatorilor (PMI) – o abordare responsabila asupra cerintelor mediului pentru a gestiona problemele legate de daunatori – aplicat la cel mai inalt nivel.
In programul super ecologic, Dany's ridica PMI-ul la un nou nivel prin acordare prioritatii folosirii pesticidelor naturale impotriva celor obtinute sintetic atunci cand folosirea pesticidelor este considerat ca fiind necesara. Ca exemplu,cand avem de aface cu pleosnite, bazat pe programul nostru normal PMI, putem folosi niste pesticide sintetice sau pesticide ecologice care in timp se dezintegreaza in substante inofensive mediului.

ECOLOGIE

Folosirea substantelor ecologice, de ultima generatie, ce nu afecteaza omul si mediul.


RENTABIL

Contactati-ne pentru a va oferi cel mai potrivit program in concordanta cu bugetul si nevoile dumneavoastra.


SATISFACTIE 100%

In cazul in care sunteti nemultumit de serviciile noastre, efectia o interventie gratuit sau va dam banii inapoi.


IDENTIFICA INSECTELE

Fiecare insecta are diferite forme de manifestare, inmultire, sau medii in care traieste. Afla cat mai multe despre ele pentru a te proteja.

Agip
Ethos Supermarket
Lukoil
RIN Grand Hotel
The Harp Irish Pub
UTI Group
Cofetaria Alice Concelex Otter

Gazduire DomeniiGazduire Blog